Your cart is currently empty.

Legyen Ön is szervezetünk tagja!

Van Magyarországon egy szervezet, amely a cégek informatikai vezetőit tömöríti egy szakmai közösségbe!

Ez a szerevezet a Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ), amelybe, ha megfelel az alább felsorolt kritériumoknak, akkor ezúton szeretettel invitáljuk Önt is.

A VISZ, a magyarországi vállalatoknál – amelyek az informatikai piacon megrendelőként működnek – dolgozó vezető informatikusokat tömörítő nonprofit egyesület, amely 1997 óta támogatja a hazai CIO-k és ma már az informatikai vezetők munkáját.

Miért jött létre?

Úgy véljük, a magyar informatikai piacon szükség van egy olyan társadalmi szervezetre, amely képviseli az informatikai eszközöket, rendszereket és szolgáltatásokat működtető vállalatok és intézmények érdekeit. Tevékeny szerepet vállal az informatikai szektor szereplői közti érdekegyeztetésben, a közös vélemény kialakításában. Egy olyan társadalmi szervezet, amely az informatikai megoldások alkalmazóinak szempontjából támogatja az informatikai kultúra általános fejlődését és terjesztését.

Mit nyújt?

Mindenekelőtt rendszeres kapcsolatot azokkal az Önhöz hasonló feladatokat ellátó, hasonló problémákkal szembe kerülő kollégákkal, akiktől kérdezhet, akikkel megoszthatja tapasztalatait, akikkel együtt gondolkodhat.

A havi rendszerességgel megtartott összejövetelek a közös gondolkodást segítik. A workshopokon olyan előadásokat hallgathat meg, amelyek mondanivalóit a mindennapi munkájában tudja kamatoztatni. Olyan szakmai kapcsolatrendszert alakíthat ki, amelynek révén olykor több évtizedes szakmai tapasztalaton alapuló, hasznos információkhoz juthat. Emellett kedvezményesen részt vehet minden szakmai rendezvényen, amelyet szervezetünk támogat és amelyek fókuszában a hazai informatikai vezetők állnak.

Ezeken a fórumokon olyan ismeretekhez juthat, amelyeket a napi gyakorlatban is használhat és a segítségükkel növelheti cégénél az IT hatékonyságát. Megalapozott érveket kaphat fejlesztésekhez, új ötleteket a folyamatok racionalizálásához, korszerű módszereket szervezete irányításához, a VISZ-en keresztül pedig nemzetközi kitekintést is.

Jöjjön el, vegyen részt eseményeinken!
Találkozzunk minden hónap utolsó szerdáján!

Egyéb programok

  • – VISZ Academy (egyéb vezetői és nem informatikai képzések)
    – Gyárlátogatások
    – Visz sport (futás, síelés)
    – Programozó táborok

Minden év júniusában írjuk ki az Év Informatikai vezetője pályázatot. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint a díjjal elismerje az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó Informatikai vezetők munkáját.

Minden évben kiírjuk az Év Informatikai Oktatója Díjának pályázatát. A díjra olyan felsőfokú oktatási intézmény küldhet be pályázatot, amelyben főállású oktatókkal folyik informatikus képzés. A VISZ a szakmai díjjal elsősorban a pályázó oktatók közvetlen oktatási tevékenységének erkölcsi és anyagi elismeréséhez kíván hozzájárulni.

 

Éves tagdíj

A versenyszférába tartozó cégek részére 500.000,-Ft, költségvetési intézmények részére 250.000,-Ft. Lehetőség van félévenkénti tagdíjfizetésre is!

A tagdíj tartalmazza az éves rendezvényeinken történő ingyenes részvételi lehetőségeket, az általunk támogatott eseményeken VIP, vagy jelentős kedvezménnyel járó regisztrációkat, továbbképzéseket, konferenciákat.

A hasznos szakmai tapasztalatok mellett a tagdíjért cserébe közel 1000.000,-Ft-ot takaríthat meg vállalatának!

Töltse le belépési nyilatkozatunkat, töltse ki és küldje vissza elérhetőségeink valamelyikére.

Shopping Basket

Feliratkozását rögzítettük, köszönjük!